Άλλοι δυο μάρτυρες σήμερα στο Εκλογοδικείο, στη Λεμεσό

Με τη μαρτυρία δυο ακόμη εκπροσώπων του ΑΚΕΛ σε εκλογικά κέντρα, συνεχίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης στο Εκλογοδικείο σε σχέση με την εκλογική αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών, στο Δήμο της Λεμεσού.
 
Ο πρώτος μάρτυρας αναφέρθηκε σε τρία ψηφοδέλτια, στο Τμήμα Β` του Θέκλειου Γυμνασίου,  που έφεραν διπλό σταυρό προτίμησης στο τετραγωνάκι της υποψηφιότητας Νίκου Νικολαΐδη και τα οποία η προεδρεύουσα θεώρησε ως έγκυρα.
 
Η μαρτυρία του δεύτερου, αφορούσε ένα ψηφοδέλτιο στην κάλπη 82 ,του Δημοτικού Παναγίας Τριχερούσας, το οποίο έφερε μια παχιά οριζόντια γραμμή στο τετραγωνάκι της υποψηφιότητας Νίκου Νικολαΐδη και το οποίο επίσης κρίθηκε ως έγκυρο από την προεδρεύουσα.
 
Οι δικηγόροι του αιτητή εξέφρασαν τη θέση πως ακολουθήθηκε ανόμοια αντιμετώπιση ψηφοδελτίων που αμφισβητήθηκαν, καθώς σε παρόμοια περιστατικά που αφορούσαν ψηφοδέλτια με ψήφο υπέρ της υποψηφιότητας Ανδρέα Χρίστου, αυτά θεωρήθηκαν άκυρα.
 
Τις μαρτυρίες αμφισβήτησε η Νομική Υπηρεσία και οι δικηγόροι του Δημάρχου Λεμεσού, υποδεικνύοντας, για ακόμη μια φορά, πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε επίσημη γραπτή ένσταση.
 
Μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει οκτώ συνολικά μάρτυρες, ενώ πέραν των ημερομηνιών 16 και 28 Ιουνίου, το δικαστήριο όρισε ως δικάσιμο και την 4η Ιουλίου (8:30).

Δειτε Επισης

Πιέσεις Κυβέρνησης για απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκύπριων-Την Τετάρτη η «επιβολή ποινής»
Συνελήφθη ο 41χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας-Ανακρίθηκαν άλλοι δύο
Νέοι ισχυρισμοί ψευδοκράτους για τους πέντε Ελληνοκύπριους-«Εισήλθαν παράνομα στη "τδβκ"»
«Στερείται έννομου συμφέροντος να αμφισβητεί την απόφαση»-Πού στηρίζεται η ένσταση Πολυβίου για Βαρωσιώτου
Πώς απαντά στην έκθεση της ΕΕ για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές ο Χαρτσιώτης-Παραπέμπει στη δημιουργία νέων πτερύγων
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Δέσμευση ΠτΔ ότι θα θέσει το θέμα αγνοουμένων στην Τουρκία στο πλαίσιο των ΜΟΕ προς τους συγγενείς
Παίρνει μέτρα το Υπ. Μεταφορών μετά το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ζητά συνδρομή Ε.Ε. και ενισχύει τεχνικούς ελέγχους
Στο εδώλιο για τα μαχαιρώματα στο Πισσούρι και η σύζυγος του 53χρονου-Κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα