Οκταήμερη κράτηση στους συλληφθέντες για τα 6,5 κιλά κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον τριών ατόμων, 55χρονών από την Ελλάδα και δύο από την Πάφο ηλικίας 26 και 28 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, προμήθειας από άλλο πρόσωπο ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή 6μιση κιλών πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος έφθασε λίγο πριν τις τέσσερις χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από την Αθήνα, και στις αποσκευές του εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες με εξήμισι κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.  
 
Ο 55χρονος συνεργάστηκε με την Αστυνομία και έγινε ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών σε δύο άτομα από την Πάφο, ηλικίας 26 και 28 χρόνων, που συνελήφθησαν.  
 
Ανακρινόμενοι προφορικά οι δύο νεαροί έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία.   Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους. Την υπόθεση εξετάζει το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.
 

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)