ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ ναρκοθετούν το ΓΕΣΥ-Καταθέτουν τροπολογίες

Νέα τρικυμία για το ΓΕΣΥ ένεκα πρόθεσης κατάθεσης τροπολογιών προανήγγειλε πριν από λίγο με ανάρτησή του στο twitter o βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής.

«Επ. Υγείας τώρα: νέα τρικυμία για ΓΕΣΥ. Πρόθεση κατάθεσης τροπολογιών. Πολίτες και πολιτική  δεοντολογία επιτάσσουν τήρηση τ συμφωνηθέντων».
 

Ακολούθησε ανάλογη ανάρτηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκάιδη.
 

«ΕΔΕΚ κ ΔΗΚΟ καταθέτουν τροπολογίες στο ΓΕΣΥ, αναιρώντας περί τ αντιθέτου δεσμεύσεις. Τ μεγάλα συμφέροντα συνεχίζουν τη ναρκοθέτηση τ ΓΕΣΥ!!»

«Έντονη ανησυχία μας προκάλεσε η ανάρτηση του Υπουργού Υγείας σχετικά για την ύστατη προσπάθεια του κατεστημένου μέσω ενός πολιτικού αρχηγού για να ακυρωθεί  το ΓΕΣΥ», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Κωνσταντίνος Φιλαρέτου.

«Ως Συμμαχία Πολιτών θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο είναι αδιανόητο, αλλά αποτελεί μνημείο εγκληματικής αδιαφορίας για την υγεία των πολιτών. Ελπίζουμε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί αυτός ο πολιτικός αρχηγός που θα προδώσει με τον χείριστο τρόπο τις ελπίδες του λαού μας για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα.
 
Όποιος σκοπεύει να υποσκάψει την υλοποίηση του ΓΕΣΥ, τον καλούμε πρώτα να επισκεφθεί ένα δημόσιο νοσοκομείο και να συνομιλήσει με τους πολίτες αλλά και το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Μετά από αυτό δεν πιστεύουμε ότι η συνείδηση του θα του επιτρέψει να συνεχίσει να εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.
 
Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η υγεία δεν είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων. Η υγεία αποτελεί  αγαθό για όλους τους πολίτες. Ως Συμμαχία Πολιτών, στηρίζουμε τον Υπουργό Υγείας και  θα αγωνιστούμε για την άμεση εφαρμογή του ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο αρχηγός κόμματος που αποκάλεσε «πολιτικό Ιούδα» ο Παμπορίδης 

Απάντηση με αιχμές στον Υπουργό Υγείας έδωσε στο μεταξύ με δική του ανάρτηση στο twitter o πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

«Ο Ιούδας ως γνωστό ήταν μαθητής του Χριστού. Να υποθέσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση ο Ιούδας είναι από το κυβερνητικό στρατόπεδο»; διερωτήθηκε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
 
 

 

 

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Σ. Στεφάνου: Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας η αντιφασιστική νίκη
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Ο σφετερισμός ελληνοκυπριακών περιουσιών στο επίκεντρο της συνάντησης Τασούλα και Ένωσης Προσφύγων
Κατηγορεί τον Τατάρ ότι δεν έκανε τίποτα και ισχυρίζεται πως η Ε/κ πλευρά πλησιάζει στη χαλαρή ομοσπονδία ο Ερχιουρμάν
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»