Στην Κύπρο η Ιταλίδα Υπουργός Άμυνας στις 20 Ιουνίου

Τις διμερείς σχέσεις στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας ενόψει της  επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει η Ιταλίδα Υπουργός Άμυνας στην Κύπρο Roberta Pinotti στις 20 και 21 Ιουνίου 2017, συζήτησαν ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης σε εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρέσβη της Ιταλίας Guido Cerboni.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο κ. Φωκαΐδης, συνοδευόταν από τον αποχωρούντα Ακόλουθο Άμυνας Σμήναρχο Antonio Albanese και  τον αντικαταστάτη του, Σμήναρχο Εnrico Frasson.
 
Ο Υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι Κύπρος και Ιταλία μοιράζονται κοινές αξίες αλλά και κοινά συμφέροντα ως δύο Μεσογειακές χώρες της Ε.Ε, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στον Guido Cerboni, για τη σημαντική συμβολή του στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών κατά τη διάρκεια της θητείας του.
 
Ο Υπουργός Άμυνας εξέφρασε επίσης ευχαριστίες στον αποχωρούντα Ακόλουθο Άμυνας της Ιταλίας, σημειώνοντας ιδιαίτερα την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Δειτε Επισης

Τραγωδία... Ανήλικος κατέληξε στο κενό από πύργο στη Λεμεσό-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Προειδοποιήσεις Τραμπ σε Πούτιν για «καταστροφικές» κυρώσεις εάν αποτύχουν οι συνομιλίες για εκεχειρία στην Ουκρανία
Ανακοίνωσε τη μείωση του ΦΠΑ στη τιμή του ρεύματος στο διάγγελμά του ο Πρόεδρος-Κατεβαίνει κατά 10%
Για χαμηλές προσδοκίες από την Γενεύη κάνει λόγο ο Ερχίουρμαν-«Η διεθνής συγκυρία επιβάλλει λύση»
Οικονομία, μεταναστευτικό και κοινωνική πολιτική προτάσσει στα επιτεύγματα του ο ΠτΔ-Ο απολογισμός δύο χρόνων
Ο απολογισμός του Προέδρου-Οι στόχοι της Γενεύης και οι απαντήσεις για φωτοβολταϊκά-φορολογική μεταρρύθμιση
Έντονη αντίδραση από την μητέρα του Θανάση σε Εισαγγελέα-«Είναι κάποιες φορές που θέλω να τον λυπηθώ»
Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τα Τέμπη-Τι κατέγραψε θερμική κάμερα 3 ώρες μετά τη σύγκρουση
Από ακατάσχετη αιμορραγία ξεψύχησε η 44χρονη μετά την επίθεση του συζύγου της στη Θεσσαλονίκη
Δύσκολη η στοιχειοθέτηση υποθέσεων για χειραγώγηση αγώνων-Μία κατέληξε στο Δικαστήριο από το 2021