Αυτός ο στίβος μάχης δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο, είναι στη Λεμεσό (pics)

Όλα έτοιμα είναι στον Ύψωνα όπου ο Δήμος οργανώνει ανήμερα της ημέρας του Κατακλυσμού ένα πρωτότυπο παιχνίδι, εμπνευσμένο από τα αγωνίσματα του Survivor. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν μετά από αρκετή δουλεία ο μοναδικός στίβος μάχης είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή. 

Συγκεκριμένα σήμερα ο Δήμος διοργανώνει στο Γήπεδο «Στέλιος Χάρη» το δικό του Survivor με τη συμμετοχή ομάδων που θα είναι χωρισμένες κατά ηλικιακές ομάδες.

Το έπαθλο για τους νικητές θα είναι τόσο μεγάλο όσο και τα αντίστοιχα έπαθλα στον άγιο Δομίνικο. Το 1ο βραβείο στην κατηγορία ενηλίκων είναι 500 ευρώ και το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες των ανηλίκων είναι 120 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 10 ευρώ για κάθε ενήλικο και 5 ευρώ για παιδιά από 8 μέχρι 17 ετών.

Ήδη οι ομάδες έχουν συμπληρωθεί ενώ έχει γίνει και η κλήρωση για τους αγώνες. Σημειώνεται πως το ενδιαφέρον από το κοινό σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι πολύ μεγάλο. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα αγωνίσματα θα είναι εμπνευσμένα από το survivor και όπως το επιβάλλει η μέρα με πολλή νερό.

Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες ανά κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Παιδιά από 8 μέχρι 12 ετών, έφηβοι από 13 μέχρι 17 και μια κατηγορία ενηλίκων. 

 

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης
Πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης του Νοσοκομείου Λευκωσίας,
Επανεξελέγη πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΥΚΙ ο Σωτήρης Κούμας
Νέα κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη
Άκουσε τις ανησυχίες των βιομηχανιών Λεμεσού ο Παπαναστασίου-Μεγαλύτερα το κόστος ενέργειας και η γραφειοκρατία
Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα
Διαβεβαιώσεις ΔΕΑ για συνέχιση προσπαθειών για τους αγνοούμενους-Καμία πληροφορία για κρατούμενους στην Τουρκία
Από Σεπτέμβρη αρχίζει η κατ' άρθρον του νομοσχεδίου για την ευθανασία-«Πρώιμη η συζήτηση»
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα