Έγινε παππούς ο Ακιντζί καθώς ταξίδευε για την Νέα Υόρκη

Παππούς ενώ ήταν στη Νέα Υόρκη για την συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, έγινε για ακόμη μια φορά ο Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κόρη του Ζερρίν και ο σύζυγός της Σερτζιάν Εροζάν απέκτησαν το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Φρεγιά.

Η Ζερρίν Ακιντζί είναι η μικρότερη κόρη του ζεύγους Ακιντζί, ασχολείται με την μόδα και είχε γίνει παλαιότερα εξώφυλλο σε ε/κ μηνιαίο περιοδικό.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα
Ο αποχαιρετισμός του Καρούσου στον Θ. Πυρίλλη-«Famagusta Brothers, οι υπόλοιποι δήμαρχοι μας φώναζαν Χιώτες»
Ικανοποίηση ΕΟΑ για πολύ μεγάλες ποσότητες νερού σε γεώτρηση στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
ΓΝ Λευκωσίας και Μακάρειο επίσημα διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Accreditation Canada-«Επιτυχία εθνικής σημασίας»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
Τελική ευθεία για αποζημιώσεις κουρεμένων με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων
Με «ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ» ο Sais.