Αυτός είναι ο 35χρονος Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο (pics&video)

Ο 35χρονος Antonio Φίλης είναι ο τραυματίας ελληνικής καταγωγής που χτυπήθηκε από τους τζιχαντιστές κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου. Ο άντρας μαχαιρώθηκε στο συκώτι, όμως έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr ο 35χρονος ζει και εργάζεται ως γεωπόνος - τεχνολόγος τροφίμων σε εταιρεία στο Λονδίνο από το 2011, ενώ κατάγεται από την Λαμία, όπου ζει η οικογένειά του. Η μητέρα του είναι ιταλικής καταγωγής, ενώ ο πατέρας του Λαμιώτης. «Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε...», δήλωσε ο πατέρας του και συμπλήρωσε: «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά...».

Εν τω μεταξύ ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, που μίλησε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ανέφερε ότι ο ίδιος ο τραυματίας επικοινώνησε με τις αρχές και ενημέρωσε για τον τραυματισμό του. Δήλωσε πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και πως αμέσως υποβλήθηκε σε επέμβαση που ήταν επιτυχής.

ΠΗΓΗ: .protothema.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα