powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Άφησε 36 χιλιάδες ευρώ σε ξεκλείδωτο αυτοκίνητο γύρισε και δεν βρήκε τίποτα

Χρηματικό ποσό ύψους περίπου 36 χιλιάδων ευρώ που υπήρχε σε τσαντάκι ώμου, ιδιοκτησίας 46χρονου διανομέα από το Φρέναρος, έκλεψαν άγνωστοι από το αυτοκίνητο του που το είχε αφήσει ξεκλείδωτο.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις πέντε το απόγευμα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 46χρονο διανομέα και ιδιοκτήτη εταιρείας από το Φρέναρος ότι μεταξύ των ωρών 17.30 - 21.00 το βράδυ, κλάπηκε από το όχημα του ένα μαύρο τσαντάκι ώμου που περιείχε το χρηματικό ποσό των 26,100 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και περίπου 10 χιλιάδες ευρώ σε επιταγές.  
 
Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 46χρονος, χθες έκανε διαδρομή από το Παραλίμνι μέχρι το Ξυλοφάγου και έκανε στάση στην αποθήκη της εταιρείας του στη Σωτήρα και σε πελάτη στο Ξυλοφάγου, αφήνοντας το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο. Ασφάλεια έναντι κλοπής δεν υπάρχει και το αυτοκίνητο δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;