Δεν παραδέχθηκαν ενοχή τα αδέρφια για την επίθεση σε Λοχία της αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν  σήμερα τα δύο αδέρφια, ηλικίας 20 και 25 ετών, από τη Νατά που είχαν συλληφθεί για το επεισόδιο και τον τραυματισμό Λοχία Αστυνομίας, τα οποία δεν παραδέχθηκαν ενοχή  στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση με αριθμό 2650/17 για τις 06/02/2018  για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.
 
Το σοβαρό επεισόδιο στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται τα δύο αδέρφια διαδραματίστηκε όταν η σταθμάρχης, Λοχίας του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και δύο συνάδερφοι της μετέβησαν με 25χρονο κρατούμενο στο σπίτι του για σκοπούς έρευνας.
 
Ο 25χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα για φωτιά σε φυτεία στην κοινότητα Αμαργέτης. Έξω από την οικία του 25χρονου εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μοτοσικλέτα, αυτός αντέδρασε βίαια, άρχισε να φωνάζει και ακολούθως επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικού. Άρπαξε από τα χέρια της το φάκελο της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή.
 
Οι δύο αστυνομικοί τον ακολούθησαν για να τον ακινητοποιήσουν σε κοντινή απόσταση ενώ πεταγμένο βρήκαν στο έδαφος και τον φάκελο. Την ίδια στιγμή βγήκε από την οικία του υπόπτου ένα άτομο το οποίο είχε το πρόσωπο του καλυμμένο. Στα χέρια του κρατούσε μια κατσαρόλα με ζεστό υγρό το οποίο προσπάθησε να ρίξει στην Λοχία.
 
Το άτομο αυτό που είναι ηλικίας 20 ετών συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον αδερφό του 25χρονου. Η Λοχίας διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο με άδεια ασθενείας.

Δειτε Επισης

Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που 33χρονος προσπαθεί να αρπάξει παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα επίθεση της Ρωσίας στην Οδησσό-Δεκάδες τραυματίες
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Οι ιδιαιτερότητες των εκλογών της Λευκωσίας-Οι επιλογές, οι συμμαχίες και οι εκτιμήσεις
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
«Υπάρχει αρκετή φτώχεια και δεν φαίνεται»-Πέραν των χίλιων πακέτων στα χέρια άπορων οικογενειών
Στον Λίβανο με δώρα και ελπίδα για κλείσιμο της στρόφιγγας των ροών Χριστοδουλίδης και φον ντερ Λάιεν
«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία