Νομικά μέτρα κατά του κράτους από τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Δυσαρέσκεια εξέφρασαν τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), τόσο για την υφιστάμενη κατάσταση στη βιομηχανία των κέντρων αναψυχής αλλά και πολύ περισσότερο για τη στάση που κρατούν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στη λειτουργία των κέντρων αναψυχής κατά την ετήσια παγκύπρια συνδιάσκεψη του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ομόφωνη ήταν η αποδοχή της πρότασης του απερχόμενου Γ.Γ Φάνου Λεβέντη, για λήψη νομικών μέτρων ενάντια τόσο στο κράτος αλλά και σε όλους τους φορείς όπως αναφέρονται πιο πάνω.
 
«Η πρόταση του κ. Λεβέντη προνοεί και νομικά μέτρα εναντίον της πολιτείας για δυσμενή διάκριση ανάμεσα στα κέντρα αναψυχής και στα υπό οικοδόμηση καζίνο σε σχέση πάντα  με το κάπνισμα», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 5,800,000 ευρώ του Τζόκερ
Η ΑΗΚ ανακοίνωσε νέες περιοχές εγκατάστασης έξυπνων μετρητών
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Στήριξη της Κύπρου σε τρεις καίριες περιβαλλοντικές πολιτικές της ΕΕ
Τέλος σχεδίου επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων-Άνω των 8.000 οι αιτήσεις
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λάρνακας
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας-αυτοεργοδοτουμένων
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Παράνομη απόρριψη αποβλήτων σε κρατικό δάσος στο Πελένδρι (pics)
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής