«Ο ληστής των αρτοποιείων»…ξανακτυπά

Στη σύλληψη 31χρονου προχώρησε χθες βράδυ η αστυνομία.  Σύμφωνα με ανακοίνωση ο ύποπτος φέρεται να εισήλθε σε αρτοποιείο που βρίσκεται στην οδό Ομήρου στη Λεμεσό στις 2 τα ξημερώματα και αφού πρόταξε μαχαίρι ανάγκασε την υπάλληλο να του δώσει το χρηματικό ποσό των 92 ευρώ.

Ο ένοπλος άνδρας στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μέλη της αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άνδρα ο οποίος φορούσε καπέλο ενώ το πρόσωπο του ήταν καλυμμένο με γυναικείο καλσόν.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 και 30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη της είχαν  ειδοποιηθεί για ένοπλη ληστεία σε αρτοποιείο που βρίσκεται στην λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Μέσα Γειτονιά. Ο ληστής αφού πρόταξε μαχαίρι σύμφωνα με την αστυνομία ζήτησε από την υπάλληλο να ανοίξει την ταμειακή μηχανή.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, άρχισε να φωνάζει και τότε άλλος υπάλληλoς που βρισκόταν στο κατάστημα πλησίασε τον δράστη και αυτός τράπηκε σε φυγή.

Και ενώ μέλη της αστυνομίας είχαν μεταβεί στη σκηνή για εξετάσεις, δόθηκε η πληροφορία ότι σε τρίτο αρτοποιείο εισήλθε άγνωστος άνδρας, η περιγραφή του οποίου έμοιαζε με τον προηγούμενο, και υπό την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την υπάλληλο να του δώσει από την ταμειακή μηχανή 130 ευρώ.Μέλη της αστυνομίας που βρίσκονταν στην περιοχή καταδίωξαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για Ελληνοκύπριο ηλικίας 31 ετών και στην κατοχή του υπήρχε το ποσό των 150 ευρώ ενώ σύμφωνα με την αστυνομία στο αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα από το τρίτο αρτοποιείο εντοπίστηκε μαχαίρι.

Ο 31χρονος σε θεληματική του κατάθεση σύμφωνα με την αστυνομία παραδέχθηκε τη διάπραξη των ληστειών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 31χρονος φέρεται να παραδέχθηκε άλλες δυο ληστείες που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό κατά τους προηγούμενους μήνες.


 Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.
 

Δειτε Επισης

«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»
Γυρίζουν την πλάτη στα ορεινά, πάνε παραλία όσοι θα εκμεταλλευτούν τις εορτές του Πάσχα
Η θεσμική αντιπαράθεση, οι αναπόφευκτες πολιτικές αποφάσεις και οι μεταρρυθμίσεις στα σκαριά
Ένεση για τα κατεχόμενα χωριά η χαλάρωση κινήτρων για επανεγκατάσταση-Ικανοποίηση για τα μέτρα της Κυβέρνησης
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία
Έρευνα της Κομισιόν για Facebook και Instagram για τον έλεγχο δημοσιεύσεων ενόψει ευρωεκλογών
Ο Μπλίνκεν καλεί τη Χαμάς να αποδεχθεί την κατάπαυση του πυρός-«Όχι άλλες καθυστερήσεις»
«Ανεπίτρεπτη κλιμάκωση» χαρακτηρίζει ο ΓΓ του ΟΗΕ ενδεχόμενη επίθεση των Ισραηλινών στη Ράφα
Έρευνες σε ανοιχτό χώρο στα Περβόλια για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Παραλήφθηκε τεκμήριο για εξετάσεις