Παίρνει την ανιούσα ο υδράργυρος

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και  τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και να κυμανθεί σε επίπεδα ψηλότερα για την εποχή.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 5,800,000 ευρώ του Τζόκερ
Η ΑΗΚ ανακοίνωσε νέες περιοχές εγκατάστασης έξυπνων μετρητών
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Στήριξη της Κύπρου σε τρεις καίριες περιβαλλοντικές πολιτικές της ΕΕ
Τέλος σχεδίου επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων-Άνω των 8.000 οι αιτήσεις
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λάρνακας
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας-αυτοεργοδοτουμένων
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Παράνομη απόρριψη αποβλήτων σε κρατικό δάσος στο Πελένδρι (pics)
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής