Στο κελί και δύο 17χρονοι με φόντο κοντραμπάντο ναρκωτικών στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον των δύο 17χρονων που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση της απαίτησης περιουσίας με απειλή και για υπόθεση ναρκωτικών.
 
Εναντίον τους διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
 
Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν υπό διήμερη κράτηση από χθες ο  16χρονος χρήστης και παραπονούμενος, αλλά και ένας 20χρονος.
 
Εναντίον του 20χρονου επίσης διερευνάται υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Εναντίον του 16χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής με σκοπό την προμήθεια .
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης,  της Πέμπτη  προσήλθε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου 19χρονη από την Πάφο, μαζί με τον 16χρονο αδερφό της και τον πατέρα τους, και ανέφερε ότι την ίδια ημέρα δέχτηκε απειλές, μέσω τηλεφώνου τόσο αυτή όσο και  ο αδερφός της από άγνωστο τους πρόσωπο.
 
Φέρεται να ανέφερε ότι ο λόγος είναι ότι ο 16χρονος χρωστά στον άγνωστο που τους έχει απειλήσει, χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ το οποίο προήλθε από αγοραπωλησία ναρκωτικών.
 
Ο 16χρονος ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ότι πριν ένα μήνα περίπου έχει προμηθευτεί κάνναβη από συγκεκριμένο 17χρονο, όπως επίσης και από κάποιο άλλο 17χρονο ο οποίος συνοδευόταν από τον 20χρονο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»