Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Ερντογάν – Ακιντζί

Ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνουν δηλώσεις η συνάντηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της έναρξης του νέου γύρου διαπραγματεύσεων στο Κρανς Μοντάνα της Ελβετίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε μια ώρα και διεξήχθη στην παρουσία του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου και του Εκπροσώπου της τουρκικής Προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τουν Τούρκο ΥΠΕΞ και τον Τούρκο πρωθυπουργό για το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

Ο Μουσταφά Ακιντζί επιστρέφει απόψε στην Κύπρο.
 

Δειτε Επισης

Πυρά και από Στεφάνου σε Κυβέρνηση-«Η τραγωδία κονιορτοποίησε τις δηλώσεις και αποκάλυψε την ανικανότητα της»
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Άνοιξε ο χορός των πολιτικών αντιδράσεων-«Να αναληφθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
Στιούαρτ: Κρίσιμη στιγμή για την Κύπρο, πρόθεση ήταν να συνεχίσει να υπάρχει μια διαδικασία και ένα μομέντουμ
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ώθηση στη διαπραγματευτική διαδικασία μετά την άτυπη της Νέας Υόρκης ελπίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ
Στέλνει αεροσκάφη για βοήθεια στις πυρκαγιές στη Λεμεσό το Ισραήλ-Συνεννόηση Κόμπου με Σάαρ
Προχωρά με πλήρη κάλυψη των ζημιών από την καταστροφική πυρκαγιά η Κυβέρνηση
Εξέφρασε ετοιμότητα ο Τατάρ για παροχή βοήθειας μέσω Ηνωμένων Εθνών στην κατάσβεση της πυρκαγιάς
T. Χριστοδούλου: Η βούληση του ΠτΔ αναγνωρίζεται τη διεθνή κοινότητα για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων