“Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί”

“Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί», δήλωσε ο πρόεδρος του εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλη Ενότητα (BBP), Μουσταφά Ντεστιτζί.
 
Επικρίνοντας το ελληνικό ΥΠΕΞ ο Ντενιστζί αναφέρει ότι “η Ελλάδα χαρακτηρίζει απαράδεκτη την ανάγνωση του Κορανίου και την προσευχή κατά την ‘Νύχτα της Αποκαλύψεως’ στο τζαμί της Αγίας της Σοφίας.
 
Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει καλά: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί και πρώτα ο Αλλάχ, σύντομα θα ανοίξει ξανά ως χώρος λατρείας και η μουσουλμανική προσευχή θα ακούγεται συνεχώς».
 
Ο Ντεστιτζί είπε ότι η Ελλάδα θα δώσει λογαριασμό για το αίμα που χύθηκε στις τουρκικές πατρίδες που χάθηκαν, πρώτα με την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης και έπειτα της Δυτικής Θράκης,αλλά και για τζαμιά που έχει κάψει.

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Οι πιλότοι του Canadair περιγράφουν τα όσα συνέβησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση-«Ήμασταν μιάμιση ώρα μέσα στη θάλασσα»
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»