14χρονος Γερμανός κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον βασιλιά της Ταϊλάνδης

Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγουν έρευνα γύρω από έναν 14χρονο που θεωρείται ύποπτος ότι εξαπέλυσε πλαστικές σφαίρες από ένα ψεύτικο όπλο κατά του βασιλιά της Ταϊλάνδης, ο οποίος έκανε ποδήλατο κοντά στο Μόναχο. Το περιστατικό έγινε μέσα στον Ιούνιο, ενώ ο βασιλιάς δεν τραυματίστηκε.

Ο 14χρονος μαζί με έναν 13χρονο (ο οποίος δεν μπορεί ν' ανακριθεί εξαιτίας της ηλικίας του) θεωρούνται ύποπτοι ότι πυροβόλησαν από τον κήπο ή από το παράθυρο ενός σπιτιού κατά ομάδας ποδηλατών στους οποίους συμμετείχε ο βασιλιάς, που επισκέπτεται τακτικά την Βαυαρία.

Οι εισαγγελικές αρχές πιστεύουν ότι οι πλαστικές σφαίρες εξαπολύθηκαν από ψεύτικο πιστόλι ή αεροβόλο, ενώ το παλάτι στην Μπανγκόκ, με το οποίο επικοινώνησε το Reuters, δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.
 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Σήμα κινδύνου από Κίεβο-H Βόρεια Κορέα ενισχύει τη Ρωσία με 30.000 στρατιώτες κατά της Ουκρανίας
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις
Θετικά βλέπουν οι βουλευτές την επέκταση φοίτησης σε ειδικά σχολεία-Ανάγκη μέριμνας μετά τα 22 έτη
Θεσμοθετείται ο Γενικός Δημόσιος Κατήγορος-Οι αρμοδιότητες του Ελεγκτικού Συμβουλίου
Απάτη €700 εκατ. μέσω Πειραιά αποκάλυψε η επιχείρηση «CALYPSO»
Καλεί σε επανεξέταση του αιτήματός για το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-«Δεν είμαι καθαιρεμένος, ούτε σε αργία»