14χρονος Γερμανός κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον βασιλιά της Ταϊλάνδης

Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγουν έρευνα γύρω από έναν 14χρονο που θεωρείται ύποπτος ότι εξαπέλυσε πλαστικές σφαίρες από ένα ψεύτικο όπλο κατά του βασιλιά της Ταϊλάνδης, ο οποίος έκανε ποδήλατο κοντά στο Μόναχο. Το περιστατικό έγινε μέσα στον Ιούνιο, ενώ ο βασιλιάς δεν τραυματίστηκε.

Ο 14χρονος μαζί με έναν 13χρονο (ο οποίος δεν μπορεί ν' ανακριθεί εξαιτίας της ηλικίας του) θεωρούνται ύποπτοι ότι πυροβόλησαν από τον κήπο ή από το παράθυρο ενός σπιτιού κατά ομάδας ποδηλατών στους οποίους συμμετείχε ο βασιλιάς, που επισκέπτεται τακτικά την Βαυαρία.

Οι εισαγγελικές αρχές πιστεύουν ότι οι πλαστικές σφαίρες εξαπολύθηκαν από ψεύτικο πιστόλι ή αεροβόλο, ενώ το παλάτι στην Μπανγκόκ, με το οποίο επικοινώνησε το Reuters, δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.
 

Δειτε Επισης

Προκήρυξε θέσεις για ΣΥΟΠ η Εθνική Φρουρά-Δέχεται αιτήσεις μέχρι 27 Ιουνίου
Ζητά επένδυση στο προσωπικό του τομέα της υγείας η ΠΑΣΥΝΟ-«Γάγγραινα Η έλλειψη νοσηλευτών για το σύστημα»
Εκ πρώτης όλοι θετικοί για Αναστασίου στην ΕΔΕΚ-Περιμένουν κείμενο για να το υπογράψουν
Διασώθηκε σκυλάκι από την φωτιά στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Απουσίαζαν οι ένοικοι
Θλίψη στην Αστυνομία-Έσβησε η αστυφύλακας Μέμνια Γεωργίου
Φωτιά από φουκού σε οικία στον Αρχάγγελο-Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο η ένοικος
Ξεκινά και επίσημα η αποστολή της Ολγκίν-Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την κάθοδο στην Κύπρο
Έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο 4χρονου στην Ελλάδα-«Έπεσε από ύψος 25 μέτρων στο ποτάμι»
Συγκλονισμός στη Νέα Σμύρνη από τη δολοφονία του γιου από τον πατέρα-Ο καβγάς που προηγήθηκε
Φεύγει ξανά η καλοκαιρία-Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες