Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία Φώτη Μπόμπολα

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα με διάταξη του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, ύστερα από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), στο πλαίσιο έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από τον επιχειρηματία.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει αναντιστοιχίες ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ για διάφορα έτη.  
 
Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.  
 
Ο Φώτης Μπόμπολας ενεργοποιείται επιχειρηματικά στον εκδοτικό χώρο, στον κατασκευαστικό, στη διαχείριση αποβλήτων και άλλα.  

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Οι πιλότοι του Canadair περιγράφουν τα όσα συνέβησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση-«Ήμασταν μιάμιση ώρα μέσα στη θάλασσα»
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»