EnergyNews: Online ενημέρωση για θέματα Ενέργειας

Τις τελευταίες άδειες αναμένει η Total λίγες βδομάδες πριν την έναρξη των ερευνητικών γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Την ίδια στιγμή άγνωστες παραμένουν οι αντιδράσεις της Τουρκίας, η οποία εδώ και καιρό προκαλεί είτε με δικές τις έρευνες είτε με στρατιωτικές NAVTEX. Η επόμενη μέρα της Τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να διανοίγει νέες προοπτικές και συνέργειες στην περιοχή της Αν. Μεσογείου. Στο διεθνές επίπεδο οι προσπάθειες για σταθεροποίηση των τιμών του «μαύρου χρυσού» συνεχίζονται χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποια επιτυχία αφού η υπερπροσφορά συνεχίζεται. Για όλα αυτά τα ζητήματα καθώς και για τις προσπάθειες σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ενημερωθείτε στο Energy News.
 
Η Διαδυκτιακή Πύλη EnergyNews.com.cy παρακολουθεί και αναδεικνύει όλα τα θέματα της επικαιρότητας γύρω από το κεφάλαιο Ενέργεια όπως ο ηλεκτρισμός, η εξοικονόμηση ενέργειας, τα συμβατικά και μη καύσιμα, η συνεχής ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων, τα αιολικά πάρκα, η γεωθερμία, η ανακύκλωση, το περιβάλλον.
 
Το EnergyNews.com.cy είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα απασχολούν φορείς, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και Διεθνώς, που σχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας.
 
Σ’ αυτή την προσπάθεια καθοριστικός και υποστηρικτικός είναι ο ρόλος της ΟΕΒ και των συνδέσμων της, που ασχολούνται με την ενέργεια, αφού παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για όλα τα καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους τομείς: Ηλεκτρισμός, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων κ.α.
 
Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω των ιστοσελίδων REPORTER Online (www.reporter.com.cy/ ), InBusinessNews (www.inbusinessnews.com/ ) και Gold News (www.goldnews.com.cy/ ).


 

Δειτε Επισης

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας συμφωνεί με Μανιφέστο Mental Health Europe ενόψει Ευρωεκλογών
Βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες προσφέρουν Εκκλησία, δήμοι και οργανώσεις ενόψει Πάσχα
Εγκρίθηκαν 14 αιτήσεις για υπηκοότητα σε παιδιά μεικτών γάμων
Αποπληρωμή των υποχρεώσεων Δήμων & Κοινοτήτων στο ΤΑΥ, ζητεί ο Δήμος Παραλιμνίου
Κατασχέθηκαν 800 περίπου κιλά κρέας κατόπιν ελέγχων από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες
Συνδικαλιστική ελευθερία στον στρατό ζητά η Ισότητα
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Επιτροπής Δεοντολογίας Αθλητισμού και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας
Οδηγίες Ευαγγέλου να σταματήσει να αποκόπτεται το ΕΕΕ από γυναίκες στα καταφύγια
Το προσωπικό της Βουλής εκφράζει συλλυπητήρια για το θάνατο της Γεωργίας Ψαριά
Περιοδεία Υπ. Μεταφορών στην Πάφο για αξιολόγηση αναπτυξιακών έργων