Αρκετοί νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη σε νηπιαγωγείο στην Κίνα

Οκτώ άτομα σκοτώθηκαν και 65 τραυματίστηκαν σε έκρηξη σε νηπιαγωγείο στην ανατολική Κίνα, την οποία η αστυνομία περιγράφει ως "εγκληματική ενέργεια", όπως μετέδωσαν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης. Το κρατικό πρακτορείο Xinhua μετέδωσε ότι η αστυνομία είχε εντοπίσει έναν ύποπτο.
 
Πολλοί γονείς είχαν έρθει να παραλάβουν τα παιδιά τους όταν συνέβη η έκρηξη χθες γύρω στις 5:00 μ.μ. τοπικής ώρας (12:00 μ.μ. ώρα Κύπρου) κοντά στην είσοδο του νηπιαγωγείου στο Σουζού, στην παράλια περιφέρεια Σιάνγκσου. Δύο άτομα σκοτώθηκαν άμεσα και άλλα έξι εξέπνευσαν μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
 
Ο αριθμός των τραυματιών είχε αυξηθεί στους 65 μέχρι τις 11:00 μ.μ. τοπικής ώρας (6:00 μ.μ. ώρα Κύπρου) χθες, με 8 από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Στους νεκρούς δεν συγκαταλέγονται παιδιά ή δάσκαλοι, σύμφωνα με το πρακτορείο.
 
Οι εκρήξεις και άλλα ατυχήματα αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στην Κίνα, λόγω της ασυνεπούς εφαρμογής κανονισμών ασφάλειας, αλλά η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να βελτιώσει τους ελέγχους για να απαλειφθούν τέτοια συμβάντα.

Δειτε Επισης

Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Σικάγο-Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 16 τραυματίες
Βρέθηκαν άλλες 230 χιλιάδες σε θυρίδα της 37χρονης επιχειρηματία-Γνώριζαν για έσοδα από πρακτορείο και πρατήριο καυσίμων είπαν οι γονείς της
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε πτήση στην Ιαπωνία-Boeing έκανε βίαιη κάθοδο 25.000 ποδών, επιβάτες έχασαν τις αισθήσεις τους
Οι λόγοι που η εκεχειρία στη Γάζα απέχει πολύ παρά τις εξαγγελίες Τραμπ-Η στρατηγική του Νετανιάχου