Τράβηξε με το κινητό του τους πυροβολισμούς σε γήπεδο μπέισμπολ στη Βιρτζίνια

Δραματικό βίντεο στη δημοσιότητα από το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε γήπεδο μπέισμπολ, χθες στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
 
Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο όλο το επεισόδιο, το οποίο ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε γήπεδο μπέισμπολ στην αμερικανική πόλη Αλεξάντρια τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους, πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών.
 
Ανάμεσα στους τραυματίες και ο τρίτος στην ιεραρχία των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Στιβ Σκάλις, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από σφαίρα που δέχθηκε στο ισχίο, και τώρα βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε κρίσιμη κατάσταση.
 
 
«Πολλές ζωές θα είχαν χάθει χωρίς την ηρωϊκή παρέμβαση δύο αστυνομικών που εξουδετέρωσαν τον δράστη... κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ βίαιης επίθεσης» είχε πει χθες ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους Ντόναλντ Τραμπ, σε μια σύντομη παρέμβαση από το Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια της οποίας απηύθυνε έκκληση για «ενότητα» στην χώρα.
 
Σε σχέση με τον δράστη αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως πρόκειται για τον  Τζέιμς Τ. Χόντγκινσον, 66 ετών, από το Μπελβίλ του Ιλινόι, τα κίνητρα του οποίου φαίνεται να ήταν πολιτικά.  
 

Δειτε Επισης

Νεαρή επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άτομα στο Μόναχο-Έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή δολοφονικής επίθεσης σε υποψήφιο πρόεδρο της Κολομβίας-Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι
Φρίκη στη Γερμανία-Νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του και ανέβαζε τα βίντεο στο διαδίκτυο
Εμπόλεμη ζώνη το Λος Άντζελες-Στέλνει 2,000 στρατιώτες μετά τις βίαιες διαδηλώσεις ο Τραμπ
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
Παιδιά με αποσκευές γεμάτες θλίψη, πόνο και πληγές-Οι ευχές για δικαιώματα και η σκληρή πραγματικότητα
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»