Στο χειρουργείο ο Σταύρος Θεοδωράκης για αφαίρεση όγκου

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας και θα υποβληθεί σήμερα σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε».
 
Ο κ. Θεοδωράκης, 53 ετών, «θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσης του», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος του.
 
Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Καθημερινή», ο επικεφαλής του Ποταμιού, είχε ήδη ενημερώσει γι αυτήν την εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του, χωρίς να τους κρύψει ότι η επέμβαση αφορά την αφαίρεση ενός μικρού καρκινικού όγκου. Τους μετέφερε επίσης και τη διαβεβαίωση των γιατρών ότι το πρόβλημα στην υγεία του είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο.

Δειτε Επισης

Μεγάλη αναζωπύρωση πάνω από τη Λαύκα στον Φενεό Κορινθίας
Παιδί ΑμεΑ και η συνοδός του ταξίδεψαν στο γκαράζ ενός ferry boat από Θάσο λόγω έλλειψης ράμπας
Πατέρας στη Ρόδο βίαζε την κόρη του για χρόνια-Τεστ DNA έδειξε πως το παιδί της είναι δικό του
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της
Σεισμός 5.1 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός σε Χανιά και Ηράκλειο
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη-Η Μουρτζούκου σκότωσε το παιδί μου και έπαιζε θέατρο
Η φωτογραφία του Πολωνού καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία-Την τράβηξε η πρώην σύζυγος
BINTEO: Σε ύφεση η δασική πυρκαγιά στον Φενεό-Συνεχίζονται οι ρίψεις από εναέρια μέσα
«Νόμιζα ότι ήταν ξύλα που καίγονταν, αλλά ήταν οι γονείς μου...»-Επτά χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι
Νέες αποκαλύψεις για τους αστυνομικούς που διακινούσαν ναρκωτικά-Ο ρόλος κλειδί της συντρόφου του εγκεφάλου