Παγκύπρια Εκστρατεία Ελέγχου Ορίου Ταχύτητας

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της Αστυνομίας για μείωση και πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ορίου ταχύτητας από αύριο Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου, 2017.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, γι’ αυτό και η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, σημειώνεται, θα γίνονται έλεγχοι για την ορθή χρήση των λωρίδων κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο και κυρίως στο τμήμα με τις τρεις λωρίδες.
 

Δειτε Επισης

Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν