Δύο τουρίστριες ήταν χαμένες στα Λουτρά της Αφροδίτης για πέντε ώρες

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν χθες μέλη των αστυνομικών σταθμών Πέγειας και Στρουμπιού για τον εντοπισμό δύο Βρετανίδων τουριστών, οι οποίες  έχασαν τον προσανατολισμό τους στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε μήνυμα στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι στις 17:00 το απόγευμα οι δύο Βρετανίδες επισκέπτριες είχαν μεταβεί στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης για περιήγηση, ωστόσο σε κάποια στιγμή έχασαν τον προσανατολισμό τους και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω.

Μέλη των αστυνομικών σταθμών Πέγειας και Στρουμπιού μετά από πάροδο πέντε ωρών εντόπισαν στις 22:00 περίπου το βράδυ τις δύο τουρίστριες σε δύσβατη και απόκρημνη περιοχή του χωριού Κάθηκα.

Οι δύο Βρετανίδες είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχειακό κατάλυμα όπου διαμένουν.

Δειτε Επισης

Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ