Πιέζουν οι κοινότητες, φοβούνται για υπαναχώρηση της κυβέρνησης

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών θα επιδιώξει  το συντομότερο η Ένωση Κοινοτήτων Λεμεσού από κοινού με τους βουλευτές της επαρχίας με αντικείμενο τη διάθεση κονδυλίων  για την ανακατασκευή των δρόμων Λεμεσού–Σαϊττά και Λεμεσού–Αγρού. Σε πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων  της Ένωσης Κοινοτήτων με τους βουλευτές της Λεμεσού συμφωνήθηκε, όπως ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Λευτέρης Περικλή ζητήσει με επιστολή συνάντηση με τον Υπουργό το συντομότερο. Η επιστολή θα σταλεί τις επόμενες μέρες.

Σε παλαιότερη επαφή που είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε λεχθεί από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι οι εργασίες για την πρώτη φάση του δρόμου Λεμεσού – Σαϊττά θα ξεκινήσουν την 1η Ιανουαρίου του 2018.  Στον προϋπολογισμό του κράτους για το 2018 έχει περιληφθεί  κονδύλι ύψους 20 εκατομμυρίων για την 1η φάση του έργου μέχρι την Παλώδια. 

Κατά τη συνάντηση βουλευτών και κοινοταρχών εκφράστηκαν ανησυχίες για ενδεχόμενη αποκοπή του σχετικού κονδυλίου από το υπουργείο οικονομικών και γι αυτό πέραν από τη συνάντηση με τον Υπουργό οικονομικών το θέμα θα επανέλθει και στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών θα ζητηθεί και η έγκριση κονδυλίου για ανακατασκευή πρώτα του προβληματικού τμήματος του δρόμου Λεμεσού Αγρού από την Παραμύθα μέχρι το καλό Χωριό.
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 9,6 εκατ. ευρώ
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων