Προφυλακίστηκαν δύο για τα επεισόδια στο ΤΕΠΑΚ

Την τετραήμερη προφυλάκιση των δύο υπόπτων, σε σχέση με τα προψεσινά επεισόδια σε εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ, διέταξε σήμερα το επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Σε βάρος του 57χρονου και του 52χρονου διερευνώνται υποθέσεις πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς και οχλαγωγίας.  
 
Τα επεισόδια  της περασμένης Παρασκευής άρχισαν όταν είκοσι περίπου κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν γύρω στις 7 το βράδυ στο προαύλιο του κτιρίου "Ανδρέας Θεμιστοκλέους" και ήρθαν σε συμπλοκή με συμμετέχοντες σε εκδήλωση, ενώ ακολούθως έριξαν πέτρες με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν ελαφρά. Οι κουκουλοφόροι εγκατέλειψαν το χώρο, με την άφιξη της Αστυνομίας.  
 
Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Αριστερή Κίνηση "Θέλουμε Ομοσπονδία" και "Γρανάζι", με ομιλητές τον ακαδημαϊκό Γρηγόρη Ιωάννου από την ΑΚΘΟ και τον Σάμο Σαμουήλ, από το Γρανάζι.

Δειτε Επισης

Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο