Είχε απαγάγει τον γιό του ο 46χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της Marie

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε ο 46χρονος  από την Πάφο που συνελήφθη τα ξημερώματα σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής της μικρής Marie Elen μπροστά στα μάτια της μητέρας της το Πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου.

Σε μια χρονοβόρα διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, στην αίθουσα κλήθηκε κοινωνική λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας για να περιγράψει την οικονομική κατάσταση του 46χρονου που ζήτησε νομική αρωγή, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα.

Αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του υπόπτου ότι δεν έχει οποιαδήποτε περιουσία η κοινωνική λειτουργός σημείωσε ότι στο παρελθόν ο 46χρονος έζησε για 8 χρόνια στο εξωτερικό, όπου είχε κάποια ατυχήματα και έλαβε για αυτά αποζημιώσεις ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Στη συνέχεια ωστόσο ο ύποπτος παραδέχθηκε στη κοινωνική λειτουργό πως αυτά τα χρήματα τα ξόδεψε σε δικηγόρους όταν οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για την απαγωγή του γιού του.

Σύμφωνα με την λειτουργό ο ύποπτος έχει δύο οικόπεδα στον Πρόδρομο και χρέη που ξεπερνούν τις 250 χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα τα οποία δεν αποπληρώνει.

Από το 2004 όταν και επέστρεψε από την Αμερική συντηρείται από τους συνταξιούχους γονείς του.

Μάλιστα όπως ακούστηκε στο δικαστήριο ο 46χρονος πάσχει από κάποια μορφή αναπηρίας, ενώ είναι άνεργος.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ύποπτος φαίνεται να θεάθηκε σε καφετέρια μαζί με τον πατέρα της τετράχρονης Marie Elen, Leif Torkel Grimsrud.

Μετά από τρεις διακοπές της διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, αυτή αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, ούτως ώστε ο ύποπτος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό
Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ για τη συνέντευξη Φειδία από Τατάρ-«Πιόνι της τουρκικής διπλωματίας και των ΜΜΕ»
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο προσώπων για την κλοπή από χρυσοχοείο
Με κενά η στελέχωση ναυαγοσωστικών πύργων στην Πάφο-Έλλειψη ενδιαφέροντος από ναυαγοσώστες για εργοδότηση