Διάταγμα 8ήμερης κράτησης σε 43χρονο από τη Λάρνακα για υπόθεση ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 43χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και  παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή 328 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ μεταξύ των ωρών 20.00 – 20.50 μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε συνεργείο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών που βρίσκεται στη Λάρνακα, ιδιοκτησίας 43χρονου από τη Λάρνακα.
 
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 43χρονο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε τσαντάκι μέσης που φορούσε και περιείχε ένα χειροποίητο τσιγάρο με βιομηχανοποιημένο καπνό αλειμμένο με πράσινη ξηρή φυτική ύλη.
 
Ο 43χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα  της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και  παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
 
Σε έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της ΥΚΑΝ στο συνεργείο του και σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε πέντε ξεχωριστές συσκευασίας 328 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και άλλα τεκμήρια.
 
Κατά την είσοδο των μελών της ΥΚΑΝ στο χώρο, με τον 43χρονο βρισκόταν 34χρονος από τη Ξυλοτύμπου, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε εναντίον του
 
Ο 43χρονος ανακρίθηκε γραπτώς και παραδέχθηκε την διάπραξη μέρους των υπό διερεύνηση αδικημάτων. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)