Με λεία 8 χιλιάδων ευρώ έφυγαν διαρρήκτες από σπίτι στην Πάφο

Περιουσιακά στοιχεία αξίας 8 χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία χθες στη κοινότητα Νέου Χωρίου στην Επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αλλοδαπή η οποία διαμένει στο Νέο Χωρίο κατήγγειλε χθες το βράδυ στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία  της κατά τις απογευματινές ώρες και ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν .
 
Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία ανάμεσα στα οποία χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 8 χιλιάδων ευρώ. Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν μπαλκονόπορτα.  Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Δειτε Επισης

Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία
Απάτη με μηνύματα που παριστάνουν το Τμ. Φορολογίας-Ζητούν στοιχεία για δήθεν επιστροφή φόρου
Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό