Μαζί και στο τελευταίο αντίο οι αδικοχαμένοι νεαροί που σκοτώθηκαν στη Λεμεσό

Συγκλονισμένο το παγκύπριο από το τριπλό θανατηφόρο στη Λεμεσού τα ξημέρωμα του Σαββάτου, που έντυσε άδικα στα μαύρα τρεις οικογένειες.  
  
Δυο 32χρονοι Ανδρέας Γιασεμή και Δημήτρης Σάββα και ο 23χρονος Παναγιώτης Στεφάνου  (ο 32χρονος και ο 23χρονος είναι ξαδέλφια και ο τρίτος φίλος τους) ξεκίνησαν για το μεροκάματο ωστόσο ο θάνατος του έστησε καρτέρι...
 
Τα 3 αδικοχαμένα παλικάρια θα κηδευτούν μαζί την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Πολεμίδια. Στη συνέχεια θα οδηγηθούν στη τελευταία τους κατοικία, σε διαφορετικά κοιμητήρια.

Το μαύρο ξημέρωμα...

Οι νεαροί ήταν αχώριστοι... και έτσι "έφυγαν"! Τα δυο ξαδέλφια και ο φίλος τους ξύπνησαν από τις πέντε το πρωί για να μεταβούν στην Αγία Νάπα για το μεροκάματο.
 
Ο 32χρονος εργαζόταν σε εταιρία κατασκευής πισίνων και οι άλλοι δύο που ήταν  άνεργοι, θα τον βοηθούσαν στην κατασκευή πισίνας στην Αγία Νάπα.
Έτσι ξεκίνησαν για το μεροκάματο το οποίο έμελλε να ήταν μοιραίο...
 
Το όχημα τους συγκρούστηκε βίαια με διπλοκάμπινο που οδηγούσε 25χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ και συνοδηγό άλλο 25χρονο, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσουν μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους.
 
Ένα από τα δυο οχήματα πέρασε με κόκκινο φανάρι, χωρίς όμως να διευκρινίζεται μέχρι στιγμής ποιο από τα δυο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος ο οποίος απασχόλησε επανειλημμένα τις αρχές για διάφορες υποθέσεις, μια ώρα προηγουμένως ξυλοφόρτωσε ταξιτζή γιατί του κόρναρε και αναζητείτο από την αστυνομία μέχρι την στιγμή που ενεπλάκη στο θανατηφόρο.
 
Τόσο ο 25χρονος όσο και ο συνοδηγός του, αρνούνται ότι πέρασαν με κόκκινο.
 
Οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται.
 
O 32χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος καταλείπει ένα κοριτσάκι 5 ετών ενώ η σύζυγος του είναι έγκυος το 2ο παιδί τους.

Οι οικογένειες των τριών θυμάτων παρακαλόυν, αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για τα παιδάκια του Ανδρέα Γιασεμη. 

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα