Συνέδριο Δήμου Πάφου για τις «έξυπνες πόλεις»

Συνέδριο με θέμα « Smart Cities: Low Carbon Cities for Better Living» οργανώνουν ο  Δήμος Πάφου και οι εταίροι του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SINFONIA.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι στόχοι του Δήμου για μια βιώσιμη αστική ανάπτυξη και θα συζητηθούν οι εμπειρίες των υπολοίπων εταίρων σχετικά με τους τρόπους και τις δυνατότητες των ευρωπαϊκών πόλεων να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή πρόκληση και να ωφεληθούν από τις καλές πρακτικές.

Στους βασικούς ομιλητές,προστίθεται η ανακοίνωση, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από τους Δήμους του Ίνσμπρουκ της Αυστρίας και του Μπολζάνο της Ιταλίας, οι οποίοι  έχουν αναλάβει σχετικές δράσεις στο πλαίσιο του SINFONIA. 

Στο συνέδριο θα υπάρχουν επίσης ομιλητές από εθνικούς τομείς βιομηχανίας και ενέργειας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές για την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση στην Κύπρο.

Το συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και  ενδιαφέρει ιδιαίτερα Αρχιτέκτονες, Πολεοδόμους, στελέχη Κατασκευαστικών Εταιρειών, εκπροσώπους Κυβερνητικών Υπηρεσιών και Τοπικών Αρχών, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τις εμπειρίες των πόλεων που ασχολούνται με τις διεργασίες αειφόρου ανάπτυξης. 

Η συμμετοχή στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017, από τις 2.30 μ.μ. έως τις 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο 1.400 ασθενείς με αιμοσφαιρινοπάθειες
Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία-Παραμένει η σκόνη στη ατμόσφαιρα
Συνεχίζουν να μην καταγράφονται από την Αστυνομία οι διελεύσεις των επανεγκατασταθέντων-Χάνονται επιδόματα
Οι δικαιούχοι οικονομικής στήριξης στο «κτίΖΩ» και η επιπλέον βοήθεια που παρέχει το ΥΠΕΣ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Γεωργία Ψαριά
Νέες προκλήσεις από «υπεξ», τα ρίχνει στους Ε/κ για τη συμφόρηση στο οδόφραγμα Αγίου Δομέτιου
Σ. Κυριακίδου: Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να σπάσει η προκατάληψη για τα οροθετικά άτομα
Παρέμβαση υπ. Οικονομικών για καταβολή συντάξεων ζητούν έξι πρώην στελέχη του ΡΙΚ