Αναγκάζουν αστυνομικούς να «χτυπήσουν» 22 ώρες εργασίας υπό το φόβο επεισοδίων

Έξω φρενών Αστυνομικοί  με την ηγεσία της δύναμης που υπό τον φόβο νέων επεισοδίων  έδωσε οδηγίες όπου μέλη της καλούνται να δουλέψουν υπερωρίες και να «χτυπήσουν» 22 ώρες εργασίας.

Συγκεκριμένα με εγκύκλιο που μοιράστηκε σε μέλη της δύναμης αναφέρεται ότι «μετά τις τελευταίες επιθέσεις, αντιπαραθέσεις και προκλήσεις μεταξύ οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, συνεπεία των οποίων έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αντιπαλότητας, κυρίως μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας θα ληφθούν στην πρωτεύουσα μέτρα για την αποτροπή οποιονδήποτε ανεπιθύμητων καταστάσεων».

«Συγκεκριμένα θα ληφθούν προληπτικά μέτρα στα οικήματα Συνδέσμων Φιλάθλων και καταστήματα των δύο ομάδων με την τοποθέτηση στατικών περιπόλων από τις 7 σήμερα το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί».

Ως εκ τούτου η ηγεσία της Αστυνομίας χωρίς να λαμβάνει υπόψη ότι τα μέλη της πρωινής βάρδιας έχουν κλείσει 12 ώρες δουλειάς, δίνει ρητές οδηγίες όπως παραμείνουν στο καθήκον μέχρι τις 5 το πρωί Αποτέλεσμα να καλούνται να δουλέψουν 22 συνεχόμενες ώρες γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με τους αστυνομικούς να μιλούν για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας.

Οι οδηγίες αυτές αφορά τους Αστυνομικούς που εργάζονται στους Σταθμούς πόλεως, Λακατάμιας, Πέρα Χωριού, ΚΕΜ – ΟΥΛΑΕ και οδοφράγματα.

Την ώρα που κάποιοι αστυνομικοί βρίσκονται από τις 2 και 30 στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα πιο πάνω τμήματα, παρά τις 12 ώρες που έχει ήδη συμπληρώσει θα πρέπει στις 7 το απόγευμα να χρεωθούν με πλήρη αντιοχλαγωγική εξάρτηση και να μεταβούν με περιπολικά στα σημεία καθήκοντός του.

 

Δειτε Επισης

Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-«Προκλήθηκε από την έντονη παρουσία μας και τις συλλήψεις»
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Εικόνες καταστροφής στη Βραζιλία-Μάχη ενάντια στον χρόνο δίνουν οι διασώστες (vids&pics)
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο
BINTEO: Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Στον πλήρη τερματισμό του πολέμου σκαλώνουν οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για νέα εκεχειρία
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)