Σε καταστολή η μητέρα της 8χρονης Σάφι Ρούσσου

Σε καταστολή υπό εντατική παρακολούθηση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μητέρα της οκτάχρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσσου, του νεαρότερου θύματος της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης της Δευτέρας στο Manchester Arena.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της κρισιμότητας της κατάστασης της Λίσα Ρούσσου, Βρετανίδας υπηκόου και συζύγου του Κύπριου Ανδρέα Ρούσσου από το Λέιλαντ του Λάνκασιρ, δεν έχει διευκρινιστεί. Αναφορές σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει λόγο για κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο αναρτήσεις φίλων της οικογενείας στο διαδίκτυο ανέφεραν πως δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Πηγές του περιβάλλοντος της οικογένειας αναφέρουν απλώς πως αναμένουν νεότερες ενημερώσεις από τους γιατρούς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατο της μικρότερης κόρης της.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Άσλεϊ, 24 ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε άλλο νοσοκομείο, λίγο έξω από το Μάντσεστερ.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»