Νεκρή τελικά η 8χρονη κυπριακής καταγωγής Σάφι Ρούσος που αγνοείτο στην επίθεση

Η οκτάχρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος είχε πάει στην συναυλία με τη μαμά της και την αδερφή της που νοσηλεύονται τραυματισμένες συγκαταλέγεται τελικά στους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης. 

Ο θείος της 8χρονης Saffie Rose Roussou, Chris Roussou ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η ανιψιά του είναι νεκρή: αυτό ανέφερε αρμόδιος του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του κυπριακού ΥΠΕΞ στο ΑΠΕ –ΜΠΕ.

Μέχρι στιγμής, το Κυπριακό Προξενείο στο Λονδίνο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το θάνατο του παιδιού. Στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ έχουν διακομισθεί η μητέρα και η αδελφή του. Το Προξενείο δεν έχει ως τώρα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

 
Νωρίτερα συγγενείς της 8χρονης που ζουν στην Κύπρο απεύθυναν έκκληση μέσω του facebook. 

Το όνομα της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσος (Saffie Rose Roussos) εμφανιζόταν στα κοινωνικά δίκτυα και στις ανακοινώσεις της βρετανικής αστυνομίας μεταξύ των αγνοουμένων από την επίθεση στο Μάντσεστερ. 

Η άτυχη Σάφι είναι Αγγλοκύπρια τρίτης γενιάς αφού ο παππούς της μετανάστευσε από την Κύπρο στη Μ. Βρετανία. 

Η 8χρονη είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μαμά της και την μεγαλύτερη αδερφή της.

«Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στην συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρονών, αγνοείται ακόμα. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ας βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους» γράφει μια γυναίκα, εκλιπαρώντας όποιους μπορούν να βοηθήσουν. 
 

Δειτε Επισης

Βατό το γραπτό των Νέων Ελληνικών, δυσκολία στις λεξιλογικές-Τα παράπονα μαθητών για την ύλη
Πώς ο καβγάς Μασκ-Τραμπ απειλεί να εκτροχιάσει το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Ουκρανική αντεπίθεση στη Ρωσία-Drones χτύπησαν αποθήκη καυσίμων που τροφοδοτεί βομβαρδιστικά
Από νομοτεχνικό έλεγχο το νομοσχέδιο για ίδρυση Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων
Πιθανόν να κληθούν ως μάρτυρες Αρχιεπίσκοπος και Μητροπολίτες για την έφεση Τυχικού-Αποφασίζει το Πατριαρχείο
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Στην Άγκυρα την ερχόμενη εβδομάδα οι συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για πολιτικό διάλογο και θετική ατζέντα
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου