Άσπρος καπνός στη συνάντηση Ελλάδας-θεσμών

Για άσπρο καπνό στις συναντήσεις των ελληνικών αρχών με τους δανειστές μίλησε ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ολοκλήρωση της κυβερνητικής ομάδας με τους επικεφαλής των θεσμών.
 
«Υπάρχει άσπρος καπνός, ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος μετά τη συνάντηση που ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα.
 
 
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ μετά αυτή την εξέλιξη αναμένονται επίσημες δηλώσεις. Οι συναντήσεις των θεσμών με την κυβερνητική ομάδα είχε αρχίσει στις 15:00 χθες και σύμφωνα με Έλληνα αξιωματούχο συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα όπου υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος είναι η ολοκλήρωση των συζητήσεων για την αξιολόγηση μέχρι το Eurogroup που είναι ορισμένο για τις 22 Μαΐου, οπότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα για το ελληνικό χρέος.
 

Δειτε Επισης

Μόλις 35 βουλευτές ενημερώθηκαν για τη δικογραφία για τα Τέμπη
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κυλικείο, πέταξαν αντικείμενα σε λεωφορείο στην Πολυτεχνειούπολη
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026 η δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα
Η πορεία της βόμβας μέχρι να σκάσει στα χέρια της 38χρονης, τα σενάρια και οι ομοιότητες με το παρελθόν