Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στον παραλιακό Λεμεσού

Συνεχίζονται κανονικά οι κατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση.
 
Από τη Δευτέρα 22/5/2017,  θα αρχίσει η εκτέλεση εργασιών της επόμενης φάσης που αφορά το τμήμα της οδού Σιαφή από τη συμβολή της με την είσοδο/έξοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνα Λεμεσού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίας Θέκλης.
 
Κατά το στάδιο των κατασκευαστικών εργασιών, το υπό αναφορά τμήμα της οδού Σιαφή θα είναι κλειστό και θα εφαρμοσθούν τρεις τροχαίες διευθετήσεις και συγκεκριμένα, η τροχαία κυκλοφορία θα εκτραπεί στην οδό Αγίας Θέκλης, η οποία θα μετατραπεί προσωρινά σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης, το  τμήμα της οδού Σιαφή νότια του κυκλικού κόμβου Παλιού Λιμανιού θα χρησιμοποιηθεί μόνο για είσοδο προς προς παλιό λιμάνι και μαρίνα Λεμεσού και τέλος, θα δημιουργηθεί προσωρινός κυκλικός κόμβος στη συμβολή της οδού Σιαφή, με την είσοδο προς παλιό λιμάνι και μαρίνα Λεμεσού για σκοπούς επαναστροφής των οχημάτων που διακινούνται στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της μαρίνας Λεμεσού, με βόρεια κατεύθυνση.
 
Οι κατασκευαστικές εργασίες της φάσης αυτής προβλέπεται να διαρκέσουν τρεις μήνες και παράλληλα θα συνεχίσουν οι εργασίες κατασκευής διπλού ορθογωνικού οχετού στον ποταμό Γαρύλλη.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Δειτε Επισης

BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Ουρές χιλιομέτρων σε αυτοκινητοδρόμους καθώς κάτοικοι της Τεχεράνης επιχειρούν να φύγουν εν μέσω επιδρομών
Τελική ευθεία για αποζημιώσεις κουρεμένων με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων
Οδηγία εκκένωσης από το Νετανιάχου στους κατοίκους της Τεχεράνης-«Βρισκόμαστε στον δρόμο προς τη νίκη»
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Το δεύτερο θαύμα της θέσης 11Α-Θα πετούσε σε αυτή τη θέση με το μοιραίο Air India, αλλά άλλαξε πτήση
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος