Τσάντα γεμάτη αναβολικά στην κατοχή 27χρονου από την Μοσφιλωτή

Συσκευασίες με αναβολικές ουσίες εντόπισε η Αστυνομία σε τσαντάκι ώμου που βρισκόταν στο χώρο αποσκευών αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 27χρονου από τη Μοσφιλωτή.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ ανακόπηκε όχημα στην περιοχή Αραδίππου που οδηγούσε Ελληνοκύπριος ηλικίας 27 χρόνων από τη Μοσφιλωτή.  
 
Σε τσαντάκι ώμου που βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου η Αστυνομία εντόπισε διάφορες συσκευασίες με αναβολικές ουσίες.  
 
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 11 πλαστικά δοχεία που περιείχαν το κάθε δοχείο 100 χάπια των 10 μιλιγκράμ, 3 κουτιά συγκεκριμένης μάρκας με 3 αμπούλες του ενός μιλιγκράμ, 3 κουτιά άλλης μάρκας με 3 αμπούλες επίσης του ενός μιλιγκράμ και 3 φιαλίδια διαφορετικής μάρκας των 10 μιλιγκράμ.  
 
Η αστυνομία προέβη σε έρευνα στην οικία του 27χρονου στη Μοσφιλωτή χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.   Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς εν αναμονή των επιστημονικών αναλύσεων των ανευρεθέντων από το Κρατικό Χημείο.
 

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera