Φορτωμένος περιπτεράς στο Παραλίμνι με λαθραία τσιγάρα και καπνό

Τσιγάρα και καπνό για τα οποία δεν καταβλήθηκαν οι νενομισμένοι δασμοί κατάσχεσαν τελωνειακοί από περίπτερο στο Παραλίμνι.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες μετά από πληροφορία του ΟΠΕ Αμμοχώστου, μέλος του ΟΠΕ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τελωνείου διερεύνησαν περίπτερο που βρίσκεται στο Παραλίμνι ιδιοκτησίας 39χρονου από τη Σωτήρα.  
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην παρουσία του 39χρονου, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο πίσω από το περίπτερο, 159 κούτες τσιγάρα και 12 κιλά καπνού σε συσκευασίες των 25 και 50 γραμμαρίων από διάφορες μάρκες, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νενομισμένοι δασμοί.  
 
Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τελωνείου οι οποίοι και ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.   Οι λειτουργοί επέβαλαν στον 39χρονο εξώδικο πρόστιμο συνολικού ύψους 11,500 χιλιάδων ευρώ το οποίο και εξοφλήθηκε.

Δειτε Επισης

Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, καρατομήθηκε η Ντόρια γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Στον ανακριτή η Μουρτζούκου-Οι αστυνομικοί επιχειρούν να αποσπάσουν ομολογία για το τι έχει συμβεί στον Παναγιωτάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο κατέπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά