Φρίκη στην Ινδία: Τη βίασαν και της σύνεθλιψαν το κεφάλι με τούβλα

Μια 23χρονη Ινδή εργάτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τους δράστες, οι οποίοι της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα, όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει στις αρχές.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες κατηγορούμενους για βιασμό και ανθρωποκτονία στην πόλη Σονιπάτ και άλλοι έξι ανακρίνονται έπειτα από σχετική καταγγελία της μητέρας του θύματος, η οποία τους κατηγορεί για ανάμειξη στο έγκλημα, δήλωσε στο Reuters ο αστυνομικός επιθεωρητής Ασουϊν Σενβί.

Η 23χρονη απήχθη από τους άνδρες--ένας εκ των οποίων ήταν γνωστός της--που επέβαιναν σε αυτοκίνητο κοντά από το σπίτι της στο Σονιπάτ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας.. Τη μετέφεραν στην γειτονική πόλη Ροχτάκ όπου την βίασαν, σύμφωνα με τον Σενβί.

"Όταν τους απείλησε να τους καταγγείλει, της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα. Ο τρόπος με τον οποίον την κακοποίησαν είναι φρικτός".

Η σορός της βρέθηκε την Πέμπτη σε χωράφι.

Η μητέρα του θύματος είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις αρχές έναν από τους κατηγορούμενους επειδή πίεζε την κόρη της να τον παντρευτεί αλλά η διαφωνία τους τελικά είχε διευθετηθεί, είπε ο Σενβί.

Το Σονιπάτ βρίσκεται σε απόσταση 44 χιλιομέτρων βορείως του Νέου Δελχίου.

Η σεξουαλική βία εναντίον των γυναικών είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα στην Ινδία, όπου ο φρικτός ομαδικός βιασμός μιας φοιτήτριας μέσα σε εν κινήσει λεωφορείο στο Νέο Δελχί, ο οποίος οδήγησε στον θάνατό της το 2012, προκάλεσε την διεθνή κατακραυγή και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα για την αποτυχία των αρχών να προστατεύσει τις γυναίκες.

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης τον ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας στην πόλη Γκουργκαόν, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Κατά μέσον όρο, 50 εγκλήματα εις βάρος γυναικών καταγράφονται καθημερινά από την αστυνομία της πρωτεύουσας, περιλαμβανομένων τουλάχιστον τεσσάρων βιασμών, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του ομοσπονδιακού υπουργείου Εσωτερικών.

Δειτε Επισης

Εξαφάνιση Μαντλίν Μακάν: Ένα ερειπωμένο σπίτι στο επίκεντρο ερευνών στην Πορτογαλία
Τέλος στην πολιτική των μόνο δύο παιδιών ανά οικογένεια στο Βιετνάμ
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄
Χωρίς συμφωνία ακόμη για τη Μονή Σινά-Διαβεβαιώσεις από την Αίγυπτο
Απαγωγές crypto-επιχειρηματιών στη Γαλλία-Συνελήφθη στο Μαρόκο 24χρονος ως ύποπτος
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ με Πούτιν-«Η Μόσχα θα απαντήσει στις επιθέσεις της Ουκρανίας»
Ο μικρός αδελφός της Μαντλίν Μακάν προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς του 2028-Έρευνες για την εξαφάνισή της
Αγγίζουν τις 1.400.000 οι απώλειες στρατιωτών στο μέτωπο της Ουκρανίας
Νέο κύμα συλλήψεων Δημάρχων της αντιπολίτευσης στην Τουρκία
Ο Πούτιν απορρίπτει συνομιλίες με Ζελένσκι-«Ζητούν ειρήνη ενώ χτυπούν αμάχους»