Ανατίναξαν όχημα και φορτηγό 50χρονου στη Λευκωσία

Ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, προκάλεσαν ισάριθμες εκρήξεις που σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, τα ξημερώματα στη Λευκωσία.
 
Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4.50π.μ. σήμερα, σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 50χρονου ιδιοκτήτη του, στη Λευκωσία. Μερικά λεπτά αργότερα, σημειώθηκε και η δεύτερη έκρηξη, σε φορτηγό αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, από το σημείο της πρώτης έκρηξης. Το φορτηγό, οδηγείται από τον ίδιο 50χρονο και ανήκει σε εταιρεία, στην οποία εργάζεται.
 
Οι ζημιές στα δύο οχήματα, έγιναν αντιληπτές γύρω στις 8.30π.μ. σήμερα, οπότε και κλήθηκε η Αστυνομία. Μέλη της μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. 
Όπως διαπιστώθηκε οι δύο εκρήξεις οφείλονται σε πυροδότηση μεταλλικών εκρηκτικών μηχανισμών, που περιείχαν εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος. 
Από τις εκρήξεις τα δύο οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 
 
 

Δειτε Επισης

Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο