Μάνα, πατέρας και γιός στο κελί –  Έκρυβαν κοκαΐνη στην οικία τους

Ποσότητα κοκαΐνης και μεγάλο χρηματικό ποσό εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε οικία στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 24, 51 και 55 ετών.

Γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, διενήργησαν έρευνα στην πατρική οικία 24χρονου, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε στην παρουσία του 24χρονου, της 51χρονης και του 55χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 850 γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των €29,240 και τέσσερις τραπεζικές επιταγές, για το συνολικό ποσό των €7,000, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Σε μια άλλη εξέλιξη, κατά την άφιξη των αστυνομικών έξω από την οικία των συλληφθέντων, για την διεξαγωγή της έρευνας, εντόπισαν σταθμευμένο έξω από την οικία, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Μόλις ο 27χρονος, αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, εκκίνησε το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διαδοχικά με δύο υπηρεσιακά οχήματα και ακολούθως να ακινητοποιηθεί.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας που μετέβησαν στη σκηνή, διαπίστωσαν ότι εναντίον του 27χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου. Δυνάμει του δικαστικού εντάλματος ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Παρίσταναν τους κοινωνικούς λειτουργούς και έκλεψαν 16,000 ευρώ από πολίτη
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Δυσαρέσκεια συντεχνιών για νομοσχέδιο για δημοτική Αστυνομία χωρίς διαβούλευση