Τρομοκρατική επίθεση δέχθηκαν εργάτες στη Σαουδική Αραβία

Τρομοκρατικό χτύπημα από ομάδα ενόπλων δέχθηκαν εργάτες που δούλευαν σε μεγάλο έργο στο ανατολικό Κουταΐφ, στη Σαουδική Αραβία. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους πολίτες της περιοχής, προκειμένου να εντοπιστούν οι ένοπλοι και να συλληφθούν.

Στην ίδια ανακοίνωση, η κυβέρνηση ζητά από τους ενόχους να αναλάβουν την ευθύνη της επίθεσης, ώστε να γνωρίσει ο κόσμος ποιοι είναι και γιατί πραγματοποίησαν το φονικό χτύπημα.

Δειτε Επισης

Οι κινήσεις που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα- Πώς «έφαγε» τον Ιταλό Παρολίν
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο