Συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν στις 16 Μαΐου

Με μία λακωνική γραπτή δήλωση, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε χθες αργά το απόγευμα την συνάντηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, στις 16 Μαΐου.  
 
«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα καλωσορίσει τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λευκό Οίκο στις 16 Μαΐο., όπου οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν πώς θα ενδυναμώσουν περαιτέρω τη διμερή μας σχέση και θα εμβαθύνουν την συνεργασία μας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της», αναφέρει η δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος πρόεδρος θα φτάσεις στις ΗΠΑ στις 15 Μαΐου και θα αναχωρήσει στις 17.
 
Στο μεταξύ, την ευχή οι ΗΠΑ να αποκαταστήσουν το λάθος τους, εξέφρασε χθες ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στην απόφαση της Ουάσινγκτον να εξοπλίσει τους Κούρδους της Συρίας, ενώ είπε πως θα θέσει τις ανησυχίες της Τουρκίας σε σχέση με αυτή την απόφαση στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη συνάντησή τους.

Δειτε Επισης

Στις 18 Μαΐου η λειτουργία για την εκθρόνιση του πάπα Λέοντα του ΙΔ'
Οι κινήσεις που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα- Πώς «έφαγε» τον Ιταλό Παρολίν
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»