Πάφος: Τον λήστεψαν μέσα στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου

Υπόθεση ληστείας εναντίον 27χρονου, εντός νυχτερινού κέντρου, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη ο ίδιος ο 27χρονος, μεταξύ των ωρών 1 και 2 π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν στο αποχωρητήριο νυχτερινού κέντρου στην Πάφο, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα του πρόσωπα.
 
Οι άγνωστοι αφού τον κτύπησαν, φέρονται να του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, το ρολόι του και το χρηματικό ποσό των €130, που είχε στην κατοχή του.
 
Ο παραπονούμενος, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο αυτί, κάκωση ρινός και εκδορές στο πρόσωπο. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως