Για ένα κιόσκι στραγγάλισε τον 52χρονο γείτονα του Ρουμάνος στα Χανιά

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε και πήρε το μεσημέρι ο 54χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη χθες από την αστυνομία για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου συμπατριώτη του, σε σπίτι στο κέντρο της πόλης.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες, χωρίς συνοδεία δικηγόρου.

Ο Ρουμάνος φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα τον συμπατριώτη και γείτονά του, για ένα... κιόσκι!

Το έγκλημα έγινε στην οδό Μυλωνογιάννη, στο κέντρο των Χανίων, στην κοινή αυλή των σπιτιών, θύτη και θύματος.

Το κιόσκι που κατασκεύαζε το 42χρονο θύμα, φαίνεται ότι ενόχλησε τον 54χρονο, με τους καβγάδες, όπως λένε γείτονες να είναι συνεχείς.

Μάλιστα η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές για διατάραξη κοινής ησυχίας. Oι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Θάνατος από στραγγαλισμό - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Σε στραγγαλισμό από βρόγχο προήλθε ο θάνατος του 42χρονου Ρουμανικής καταγωγής. Το μεσημέρι ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης εξέτασε το θύμα επισημαίνοντας ότι "ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό από βρόγχο στον τράχηλο". 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 42χρονος είχε στην επιφάνεια του σώματος αρκετά χτυπήματα εκτιμώντας ότι προέρχονται από πάλη καθώς διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο συμπατριώτη του ο οποίος και του αφαίρεσε τη ζωή.

Δειτε Επισης

Δύο προσαγωγές για τη φωτιά στον Φενεό-Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος
Παραπέμπεται στο Δικαστικό Συμβούλιο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για την υπόθεση των Τεμπών
Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στον Φενεό, καίει παρθένο δάσος-Διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Παραμένει στη φυλακή ο μεσίτης που καταδικάστηκε για τη θανατηφόρα επίθεση στον Ζακ Κωστόπουλο
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Κύκλωμα κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά-Εντοπίστηκαν 33 κιλά, οι ρόλοι των λιμενεργατών
Δένδιας στην τελετή επαναπατρισμού λειψάνων οπλιτών από την Κύπρο: Η Ελλάδα σήμερα εκπληρώνει ένα ιστορικό χρέος