Σκότωσε τον γιο του και τον τάισε στα γουρούνια

Aποτροπιασμό και φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Κάνσας στις ΗΠΑ η είδηση του βασανισμού και δολοφονίας ενός 7χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο 46χρονος Μάικλ Τζόουνς καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε ισόβια σε μια ακροαματική διαδικασία για γερά νεύρα. Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του δικαστηρίου, δεν δικαιούται να ασκήσει έφεση για τουλάχιστον 25 χρόνια. Ο Τζόουνς είχε παραδεχτεί την ενοχή του τον Μάρτιο του 2015 ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης ξετυλίχθηκε τον Νοέμβριο του 2015 όταν η 31χρονη σύζυγος του Τζόουνς, Χέδερ (σ.σ.: η οποία επίσης καταδικάστηκε για τη συμμετοχή της στα βασανιστήρια του παιδιού), κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 46χρονο. 

Οι αστυνομικοί όμως μπαίνοντας στο σπίτι σοκαρίστηκαν από την εικόνα των επτά παιδιών της οικογένειας (σ.σ.: δύο από τα οποία ο Τζοουνς είχε από προηγούμενο γάμο και είχε κερδίσει την επιμέλειά τους) που ήταν εμφανώς κακοποιημένα.

Μιλώντας με τους γείτονες αποκαλύφθηκε πως ο Τζόουνς είχε έναν ακόμη γιο, τον επτάχρονο Έντριαν, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια αναφορά στις αρχές από το ζευγάρι για εξαφάνιση ανηλίκου.

Οι έρευνες των αστυνομικών στην πίσω αυλή του σπιτιού έφεραν στο φως υπολείμματα ανθρώπινου ιστού στο σημείο, όπου οι Τζόουνς τάιζαν τα γουρούνια.

Όπως αποκαλύφτηκε κατά την αστυνομική έρευνα, το μικρό αγόρι μαρτυρούσε στα χέρια του πατέρα και της μητριάς του. Κοιμόταν γυμνός στην μπανιέρα ενός ειδικά διαμορφωμένου μπάνιου, όπου τον κλείδωναν και τον άφηναν χωρίς φαγητό. Ανάμεσα στα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το μικρό αγόρι ήταν να το χτυπούν με σκουπόξυλα, να το δένουν και να το βάζουν να στέκεται μέσα στην πισίνα για ώρες, με το κεφαλάκι του να βρίσκεται οριακά πάνω από τη στάθμη του νερού. Τα μαρτύρια του Έντριαν έχουν καταγραφεί από το κύκλωμα εσωτερικής ασφάλειας του σπιτιού και αποσπάσματα από το μαγνητοσκοπημένο υλικό παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Ο 46χρονος σε μια έκρηξη θυμού ξυλοκόπησε το παιδί μέχρι θανάτου και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του στην πίσω αυλή για να το φάνε τα γουρούνια και να εξαφανίσουν τα ίχνη του. το έφαγαν τα γουρούνια.

Δειτε Επισης

Συναντήθηκε με Σολτς ο Ερντογάν-Θέλει αναζωογόνηση της διαδικασίας ένταξης στην Ε.Ε.
Παρουσιάζουν ιδέες στη Σύνοδο του ΟΗΕ για αποκλιμάκωση στο Λίβανο οι ΗΠΑ
Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί
Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Κατά 3% μειώθηκαν τα βίαια εγκλήματα το 2023 στις ΗΠΑ