Πώς να χάσει όταν σκόραρε και ο Ερέρο…

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον η Ανόρθωση δεν έχει βλέψεις για κάτι καλό μέσω πρωταθλήματος. Βαθμολογικά έμεινε αρκετά πίσω και έτσι έχει χαθεί το τρένο της διάκρισης.
 
Στα παιχνίδια των πλέι οφ απομένει το γόητρο και η προσπάθεια να παραμείνει σε εγρήγορση ενόψει των αγώνων του κυπέλλου, που είναι ο μεγάλος στόχος για να εξασφαλιστεί και η έξοδος στην Ευρώπη.
 
Στον αγώνα με τον Απόλλωνα λειτούργησαν στον υπέρτατο βαθμό τα πιο πάνω δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τόσο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδα της πρώτης εξάδας – μιλώντας για το θεσμό του πρωταθλήματος – και έφτασαν σε μια νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση.
 
Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε ομάδα των πάνω διαζωμάτων και ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη επιτυχία επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Τα πράγματα κύλησαν ιδανικά από την αρχή για την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Λένε ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και στην περίπτωση της Ανόρθωσης ίσχυσε σε απόλυτο βαθμό, καθώς από την αρχή του αγώνα φαινόταν ότι τα πράγματα θα κυλούσαν ιδανικά γι’ αυτήν. Μόλις στο 12’ πήρε προβάδισμα με τέρμα του Ερέρο.
 
Όταν σκοράρει ένας παίκτης που σπάνια βλέπει δίχτυα και η τελευταία φορά που πανηγύρισε ένα δικό του τέρμα ήταν στις 22 Οκτωβρίου 2011, τότε πώς θα έχανε η «Κυρία»…