«Αν η Ρέιντζερς ψάχνει σκόρερ, η λύση είναι ο Νταρμπισάιρ»

Τον Ματ Νταρμπισάιρ ως ιδανική επιλογή για την Ρέιντζερς, προκειμένου να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, παρουσιάζει ιστοσελίδα hitc.com.
Στο δημοσίευμα (διαβάστε ΕΔΩ) αναφέρονται τα στατιστικά του ποδοσφαιριστή τη φετινή σεζόν και γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα 24 τέρματα που πέτυχε σε 35 συμμετοχές.
«Δεν είναι πολλοί επιθετικοί που έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα από τον πρώην διεθνή Άγγλο με την under21. Στη μικρή λίστα των ελίτ είναι παίκτες όπως ο Έντινσον Καβάνι, Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι» σημειώνεται.
Υπάρχει, επίσης, αναφορά στην ποιότητα του κυπριακού πρωταθλήματος. «Οι οπαδοί της Ρέιντζερς μπορεί να θεωρούν γελοίο το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο, αν όχι καλύτερο από αυτό της Σκωτίας».
Το δημοσίευμα αναφέρεται και στην ευρωπαϊκή προοπτική μιας ενδεχόμενης μετακίνησης του παίκτη, νοουμένου ότι η Ομόνοια δεν έχει εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Η Ομόνοια είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα και η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι απίθανη. Η Ρέιντζερς θα μπορούσε να του προσφέρει μια ευκαιρία να παίξει στο Europa League και να παίξει για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Βρετανίας».
Το καταληκτικό σχόλιο είναι: «Αν η Ρέιντζερς ψάχνετε για ένα σκόρερ, τότε ο Νταρμπισάιρ θα μπορούσε απλώς να είναι η τέλεια επιλογή».