Δένει και τον έτερο… Διόσκουρο!

Η ανέλιξη της ΑΕΚ σε διεκδικήτρια του τίτλου ξεκίνησε από τη στιγμή που οι δυο τους «συναντήθηκαν» στη μεσαία γραμμή της. Χόρχε Λαρένα και Τζοάν Τομάς αποτελούν ένα από τα πιο εγκεφαλικά, δημιουργικά και παραγωγικά δίδυμα μέσων στο κυπριακό πρωτάθλημα και οι Λαρνακείς κινούνται για την περαιτέρω παραμονή τους στην ομάδα.
Ήδη μετά το νικηφόρο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ο Λαρένα επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για συνεργασία και την ερχόμενη περίοδο (2017/18) και στα χνάρια του είναι έτοιμος να βαδίσει και ο Τομάς.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, ο Καταλανός ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινοπράσινους» και, μολονότι δεν έχουν μπει υπογραφές, οι δύο πλευρές ευρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο, διετές συμβόλαιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο του 2013 και σε περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας του θα κλείσει 6,5 χρόνια στο σύλλογο! Ο έτερος… Διόσκουρος, ο Λαρένα, φορά τα κιτρινοπράσινα από το καλοκαίρι του 2014.