Να δείξει τη «μαγκιά» του και στο Παπαδόπουλος

Ακόμη ένα δύσκολο (θεωρητικά) παιχνίδι ακολουθεί για τον Απόλλωνα απέναντι στην Ανόρθωση, με τους τρεις βαθμούς να αποτελούν μονόδρομο, εάν θέλει να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση τίτλου και να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των 26 αγώνων.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να ξεπεράσει ένα εμπόδιο στο Αντώνης Παπαδόπουλος, το οποίο έφερε δυσκολίες στην ομάδα του για την Α’ φάση του πρωταθλήματος, καθώς και τα δύο παιχνίδια με την ομάδα της Αμμοχώστου εξήλθαν ισόπαλα.

Η τελευταία θέση που κατέχει η Ανόρθωση στον πρώτο όμιλο, σαφώς και δεν μπορεί να ξεγελάσει τους «γαλάζιους» της Λεμεσού, αφού αποδείχθηκε πως καμία ομάδα δεν χρίζει υποτίμησης ανεξαρτήτως θέσης και στόχων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι σημαντικές απουσίες των Σακέτι, Σεμέδο και Ρομπέρζ, προκαλούν πονοκέφαλο στον Κύπριο προπονητή, αναγκάζοντας τον να διαφοροποιήσει το πλάνο του στη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας.  

Παράλληλα, τα στραβοπατήματα και οι μέτριες εμφανίσεις την τελευταία περίοδο του ΑΠΟΕΛ, μόνο ικανοποίηση θα μπορούσαν να φέρουν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, που θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε απώλεια των «γαλαζοκιτρίνων».

Στην παρούσα φάση όμως, για να διατηρήσει άσβεστη τη «φλόγα» για τίτλο η ομάδα της Λεμεσού, επιβάλλεται να φύγει πρώτα από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς.