Επτά χρόνια φυλακή στον βιαστή της τουρίστριας στην Πάφο

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη  σήμερα ο 25χρονος για την υπόθεση βιασμού, ληστείας και απαγωγής σε βάρος 23χρονης τουρίστριας . Το δικαστήριο επέβαλε στον 25χρονο ποινή φυλάκισης επτά ετών.
 
Στην τελευταία δικάσιμο ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δύο πλευρών, της κατηγορούσας αρχής και του συνηγόρου υπεράσπισης ενώ προσκομίστηκε και σχετικό πιστοποιητικό έκθεσης ψυχολόγου που παρακολουθεί τον 25χρονο. Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε από 23χρονη Ολλανδή τουρίστρια.
 
Η 23χρονη είχε καταγγείλει ότι ενώ επέστρεφε στις 05:30 τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου του 2015 από νυχτερινή της έξοδο, πεζή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο διαμέρισμα όπου διέμενε, άγνωστο της πρόσωπο που επέβαινε μοτοποδηλάτου της πρότεινε να τη μεταφέρει με το μοτοποδήλατο του στο διαμέρισμα της.
 
Αντί αυτού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της την μετέφερε με μοτοποδήλατο σε ανοικτό χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς την θέληση της ενώ ακολούθως της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το τηλέφωνο της και την πιστωτική της κάρτα.  

Δειτε Επισης

ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»
Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας
Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»